Drugi vikend v decembru – v petek 9. in soboto 10. decembra – bo z nami ponovno Alfredo Rutar, argentinski Slovenec, ki nas vedno navdušuje s svojim bogatim plesnim znanjem in željo le-tega deliti z nami ter, ter s svojo muzikalnostjo in interpretacijo tango glasbe Že nekaj let prihaja v Maribor in, s skupnim učenjem z Dušico Jenko, nadgrajuje znanje mariborskih tanguerov. 

 

Petkova prva delavnica bo namenjena delu v paru, za vse nivoje, tudi za začetnike. Druga delavnica pa nadaljevalcem z že malo več znanja.

 

Sobota bo namenjena individualnim uram, za katere je vedno veliko zanimanja, ker se Alfredo posveti vsakemu posamezniku, prilagodi njegovemu znanju in ga postopoma nadgrajuje. Posebej se posveča drobnim detajlom, ki naredijo ples bogat in lep.

 

PROGRAM:

 

PETEK, 9.12.2016

17.30 – 19.00 – Tehnika, povezovanje elementov v sekvence z uporabo različnih korakov in muzikalnost (vsi nivoji znanja, tudi začetniki)

 

19.15 – 20.45 – Krožno gibanje za ženske in moške (enostavni enrosque)

                     (naprednejši plesalci, z nekaj predznanja)

 

V petek bo delavnica v Narodnem domu, balkonska dvorana, 2. nadstropje.

 

SOBOTA, 10.12.2016

Sobotne individualne ure bodo potekale v Narodnem domu, v dvorani desno spodaj, od 15h naprej.

 

CENA:

  • 2 delavnici: 25 € (za člane MaTanga 20 )

  • 1 delavnica:         15 €

  • individualna ura:  30 €

 

Prijave na petkove delavnice lahko sporočite na: 2matango@gmail.com. V kolikor iščete soplesalca ali soplesalko vam morda lahko pomagamo. Za dodatne informacije ali za rezervacijo individualne ure lahko pokličete Dušico na: 040 666 585.

Dogodek na facebooku.